Kolonner

Mikrolab Aarhus A/S er leveringsdygtige i HPLC-kolonner til ethvert formål. Vi har alt fra Microbore kolonner med en indre diameter på 75µm til præparative kolonner med indre diameter på 100 mm.
Vi har faser til alle applikationer, og hjælper gerne med at finde den rigtige kolonne til netop din applikation. Da vort udvalg er meget omfattende, anbefaler vi, at du søger på producenternes hjemmeside efter det ønskede produkt. Her vil du finde uddybende information, applikationer m.m.


Nedenfor er listet de mest populære af vore leverandører:


 

Høj kvalitetskontrol på alle kolonner, der sikrer gode og ensartede antal bunde, pæne toppe, og generel god performance. Hver kolonne leveres med certifikat og YMC er kendt for god reproducerbarhed – også mellem lots. Tjek YMC’s hjemmeside for det store sortiment. Bla. kan nævnes Ultra Fast kolonnerne "UHPLC" på konventionel HPLC. (UHPLC wanna be). YMC producerer endvidere CHIRAL Art, en serie kvalitets chiral-kolonner til attraktive priser. Website
GRACE Discovery Sciences familien består i dag af Alltech, Davisil, Flexit, Grom, Jones Chromatography, Modcol og Vydac og dækker et stort behov indenfor HPLC til lægemidler, oprensning indenfor pharma- og biotekindustrien, proteiner, miljøanalyser, retskemi, petrokemi, fødevarer, kosmetik og vitaminer. Både HPLC og UHPLC.  Katalog

Fortis Technologies Ltd. er en stærk konkurrent til de førende HPLC-kolonne leverandører på markedet (Waters and Phenomenex), og laver kolonner, der performer stærkt. Find hele sortimentet af HPLC, UHPLC og core-shell kolonner på Fortis' hjemmeside.
 

Speedcore

HPLC

UHPLC
 

GL Sciences er med god grund kendt for sin InertSil serie, og adskiller sig bl.a. fra konkurrenterne med sine formidable titaniumoxid kolonner til adskillelse af phosphorpeptider.

Katalog

Knauer har mere end 11.000 kolonner til HPLC og UHPLC. Besøg Knauers hjemmeside og benyt deres interaktive kolonne-finder til netop din applikation.

Column finder
Machery-Nagel er stærke med sin omfattende serie af silica-kolonner, men også special-kolonner til ionbytning, chiral, PAH, sukker og ikke-vandopløselige stoffer. Besøg MN’s hjemmeside for mere info.  Katalog
HPLC-kolonner specielt til analyse af biomolekyler.  Website
Sepax har et stort program til generel HPLC, men udmærker sig specielt med sine effektive kolonner til størrelseschromografi og ionbytning, med partikel-størrelse på 1,7 um. Anbefales især til  kemiske og biologiske separationer, antibodies og peptider.
 
 Brochurer


 
Kontakt os for yderligere oplysninger
 

 

C4-kolonner

C8-kolonner

C18-kolonner

C30-kolonner

ODS-kolonner

Andre kolonner

Forkolonner

Lavtryks-kolonner

Tomme kolonner

   

Søgning