La-Pha-Pack

Alt i glas, vials, låg og indlæg


La-Pha-Pack GmbH tilbyder et komplet sortiment af forbrugsvarer til GC, HPLC og Headspace analyse. Dette omfatter hætteglas, septa, indlæg, filtre, lukkeværktøj og andet tilbehør. Udover alle standard elementer til næsten alle gængse instrumenter på kromatografimarkedet, fremtiller La-Pha-Pack også specialprodukter efter kunders specifikationer.

Produkterne sælges over hele verden gennem et netværk af distributører. Produkterne er af høj kvalitet og er blevet grundigt testet før lancering. Som en DIN EN ISO 9001:2008-certificeret virksomhed har La-Pha-Pack sat kundetilfredshed i højsædet, og har som forretningspolitik:

• at levere konstant høj kvalitet
• at tilbyde omkostningseffektivitet
• at give deraf følgende opmærksomhed på leveringstidspunkter
• at udvikle innovative og markedsorienterede produkter
• at hurtigt og effektivt støtte deres kunder i alle henseender

La-Pha-Pack tilbyder også certificerede produkter:


Specification Certified

Dette er en certificering og garanti for, at La-Pha-Packs produkter lever op til strenge specifikations-grænser, hvilket er tvingende nødvendigt for en anvendelse i autosampler. Dette opnås ved følgende:

Under fremstillingsprocessen tjekker opto-elektroniske enheder på maskinen indenfor brøkdele af et sekund, om de forarbejdede hætteglas
opfylder de fysiske specifikationer (mål osv.). I tilfælde af mismatch bliver hætteglasset automatisk afvist.

Udover denne 100 procent automatiske kontrol, sikrer manuelle in-process kontroller og en afsluttende inspektion i henhold til DIN/lS0 standarder,
yderligere at funktionalitet og pasform i instrumentet er perfekt.

Regelmæssige funktionelle tests sikrer endvidere, at hætteglasset ikke kun passer instrumentet, men også alle komponenter kan kombineres med glasset, så som indsatse, indlæg osv. En korrekt og reproducerbar analysen kan kun udføres, hvis hele enheden af hætteglasset (Micro insert) og lukke matcher korrekt med hinanden og
opnår en tæt forsegling.


HPLC & GC Certified Kits

Baseret på de "Specifikation Certified" produkter bliver hvert parti af HPLC & GC Certified Kits testet på 15 kritiske parametre. Med en virkelighedsnær procedure udføres en HPLC/UV og GC/FID-test på blindværdier og kontamineringer af hætteglas/lukke-kombinationen.

Det batch-specifikke test-certifikat med HPLC- og GC-chromatogrammer kan medleveres på anmodning.

HPLC & GC Certified Kits leveres plast-wrappet af hensyn til originalitet, renhed og transportsikkerhed. Dette betyder en ekstra sikkerhed for slutbrugeren.

Fås som 9mm skruelågsglas i klar og brun med tilhørende skruelåg.

På anmodning kan andre kombinationer leveres i HPLC & GC Certified Kits kvalitet.


Kontakt os hvis du ønsker yderligere oplysninger vedr. vials, glas, låg og indlæg 

Søgning