Laboratorieudstyr, lab udstyr, laboratorie udstyr

Laboratorieudstyr

Mikrolab Aarhus A/S er et moderne, innovativt firma med fokus på højt kvalificeret salg og udvikling af laboratorieudstyr og miljømåleudstyr til kunder i ind- og udland. Over 40 års erfaring indenfor laboratorieudstyr gør os til en af de førende i vor branche. Vi er en handels- og produktionsvirksomhed, der samtidig fungerer som problemløser og specialværksted for selv større danske og udenlandske virksomheder.Apparatur

Vi er leveringsdygtige både i apparatur af egen produktion og fra vore leverandører.


Mikrolab Aarhus A/S har siden starten i 1969 opbygget en stor erfaring og ekspertise i fremstilling af mange forskellige typer laboratorieudstyr.
Ved fremstilling af de enkelte produkter tages ofte udgangspunkt i aktuelle behov i det enkelte laboratorium. Herved skabes produkter, som passer ind i de aktuelle arbejdsgange. En del af denne type opgaver er unikke og bliver kun fremstillet i et eller ganske få eksemplarer.
En del produkter dækker dog et bredere behov, og findes som standard i ML's sortiment. Dette sortiment udvides hele tiden alt efter de skiftende behov.
 

Af egen produktion kan nævnes:
Gaschromatograf, doseringsudstyr, gas-tørrings/-rensefiltre, befugtningsanlæg, autosampler for gasprøver (GC), HPLC kolonneovn, temperaturkontrol og miniovn, skrueapparater, lukkeapparater, Oxidograph® til test af effekten af antioxidanter på olie og fedt, Oxipres® til test af effekten af antioxidanter på heterogene produkter, rotationsinddamper, presseudstyr, diverse EGA/EBA-hjælpeudstyr og meget mere.Forbrugsvarer


Vi har en række anerkendte agenturer og en omfattende import af analytisk tilbehør og forbrugsvarer til HPLC, GC, spektrofotometri, fast-fase ekstraktion, autosamplerglas, slanger, fittings og opløsningsmidler og diverse andet laboratorieudstyr.
Lagervarer kan leveres frit fra dag til dag, og de fleste andre varer kan skaffes hjem inden for 3-4 dage. En stor del af de importerede produkter købes direkte fra producenterne, hvilket sikrer kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris.Kundeopgaver


Vi kan levere alt lige fra små adaptere til store automatiseringsudstyr.  Kontakt os vedr. en opgave og sammen med dig vil vore teknikere/fagfolk finde en løsning, der passer til netop din applikation.

Skulle der opstå problemer med udstyr har Mikrolab Aarhus A/S også mulighed for hurtigt og effektivt at udbedre eventuelle fejl, enten på kundens adresse, eller i tilfælde af mere komplicerede reparationer på vort serviceværksted i Højbjerg.
 

Vort tekniske personale har lang erfaring med servicering af alle typer laboratorieudstyr, selv udstyr Mikrolab Aarhus A/S ikke har leveret. Derfor vil du, såfremt der opstår fejl i dit udstyr, opleve kortest mulig afbrydelse i dit arbejde, såfremt du kontakter os. Vi har desuden et omfattende reservedelslager, som giver os mulighed for at udbedre de eventuelle problemer. Dermed elimineres behovet for at tilkalde serviceteknikere fra flere forskellige virksomheder.Rådgivning


Mikrolab Aarhus A/S kunder sparer både tid, penge og frustrationer ved hjælp af kvalificeret rådgivning og vejledning.
 

Alle ansatte i salgsafdelingen har enten en laboratorie- eller højere teknisk uddannelse. Vi har derfor mulighed for at hjælpe kunderne med at træffe det rigtige valg indenfor udstyr og tilbehør, og kan definere løsninger omkring indkøb og konstruktion allerede ved det første opkald.

Indkøbere spares besværet ved at skulle gentage problemstillinger og behov flere gange, da al kundekontakt går gennem specialisterne i salgsafdelingen.


Opstår behovet for instruktion eller undervisning i brug af udstyr og tilbehør, står vort faguddannede personale altid til rådighed - eventuelt i samarbejde med den relevante leverandør.


Har du behov for en samarbejdspartner, der på udstyrs- og tilbehørsområdet kan tilbyde mere end ren ekspedition af kataloglognumre, er Mikrolab Aarhus A/S det rigtige valg. Vort faguddannede personale vejleder omkring den optimale sammensætning af den individuelle løsning, og kan tilbyde såvel træning i korrekt brug af udstyr samt en omfattende service.
 

Tilbage

Søgning
Søg produkter