ML 30821200F GC82


ML producerer en robust og økonomisk gaschromatograf med TCD detektor. Gaschromatografen er velegnet til simple applikationer og undervisningsbrug.


ML GC82 gaschromatograf kan anvendes til mange forskellige applikationer, f.eks. i produktionskontrol og til undervisningsformål.
Mange rutinemæssige analyser kan nemt udføres på en økonomi gaskromatograf, således at dyrere udstyr vil være til rådighed for andre og mere krævende prøver.

ML GC82 er en økonomisk, let anvendelig gaschromatograf produceret med kvalitet og design i tankerne.
Designet er kompakt (ca.. 300 mm bred) så der er behov for minimal bordplads. Ovnen er rummelig og let tilgængelig, således at skift af kolonne er nemt. Både metal- og glas-kolonner kan anvendes.

Betjeningspanelet er godt og logisk arrangeret, hvilket gør GC82 ideel til uddannelsesbrug og let at bruge for ikke-uddannet personale. Den høje placering gør det nemt at aflæse og anvende.

Detektor
Varmeledningsevnedetektor (TCD).

Bæregas
Helium, nitrogen eller argon kan anvendes som bæregas. Bæregas-flowet styres af nåleventiler. Andre typer flow-kontrol kan leveres som option. En ON/OFF ventil giver mulighed for hurtig afbrydelse af bæregasflowet ved skift af kolonne eller septa.

Injektion
Injektionen opvarmes på kolonnen. Gasprøveventil kan installeres som option.

Kolonner
ML GC82 med TCD har 2 kolonner, som både kan fungere som prøve- og referencekolonner. Kolonnerne er monteret vertikalt (begge
ben vender opad). Skift af kolonne let - selv med glaskolonner. Adaptere til andre typer kolonner fås som option.

Ovn
Ovnen har en ventilator til at give en god varmefordeling og til at forkorte cool-down tiden. Ovndøren kan løftes af for at give uhindret adgang til ovnen.

Temperaturkontrol
Temperaturen er en vigtig parameter i gaschromatografi. Derfor anvender vi en præcisions proportionaltermostat med digital indstilling af temperaturen. Sensoren er en Pt-100 føler.Tilbehør til GC82
Søgning