Pumper


Pumper til luftprøvetagning vælges ud fra flere kriterier. Hvad skal opsamles? Med hvilket flow skal der opsamles, og hvor? Pumper leveres i flere prisklasser bl.a. afhængig af hvor mange funktioner der ønskes, så som timer og programmerings-muligheder. Bemærk, at lader i de fleste tilfælde skal købes separat.


ML leverer pumper fra SKC Inc. Læs nærmere om de forskellige modeller her:

Den ”økonomiske” - Sidekick
 
Stadig en kunde-favorit efter to årtier. Sidekick har et flowområde fra 5 til 3000 ml/min. og fås i tre modeller, hvoraf to er ATEX-godkendt. Egnet for partikel- eller damp-prøvetagning. Sidekick har et velfortjent ry for pålidelighed. Få mere info her.


Den ”sikre” - AirChek 3000

SKC’s nyeste ATEX-godkendte pumpe, som har en flowområde på 5-3250 ml/min. AirChek 3000 har den højeste sikkerhedsrating af pumperne vi tilbyder, med godkendelse til brug i eksplosive støvzoner og i miner. Den er velegnet til partikel- eller damp-prøveudtagning, og har en gummibelagt overflade for at beskytte mod stød, hvilket gør den til den mest robuste pumpe i vores sortiment. Få mere info her.

 

Den ”alsidige” - Universal
 
En solid pumpe i vort sortiment. Universal er egnet til partikel- og damp-prøveudtagning og har både en indgang og en udstødningsport, hvilket gør pose-prøveudtagning nemt.
Pumpen er ATEX-godkendt og har et flowområde på 5 til 4000 ml/min., uden at kræve en adapter, Universal kan det hele. Få mere info her.
 

Den ”praktiske” - Pocket Pump
 
SKC’s mindste programmerbare low-flow pumpe, Pocket Pump er ATEX-godkendt og egnet til gas- og damp-prøveudtagning med et flowområde på 20 til 225 ml/min.
Fås også i en twin-port version til opsamling i pose. Denne pumpe er lille, men smart. Få mere info her.
 
   
For høje flow/personbåren - Leland Legacy

Er i stand til strømningshastigheder mellem 5 og 15 l/min. Leland Legacy er ideel til overvågning af luft for støv, bioaerosoler eller pesticider. Pumpen er i stand til at køre i 24 timer på én batteriopladning. Denne pumpe er robust og pålidelig. Få mere info her.

 
Kontakt os for yderligere oplysninger
Søgning