Vials, glas, låg og indlæg

Mikrolab Aarhus A/S har et stort sortiment af glasvarer til alle formål.
 

Her findes glas til alle de gængse fabrikater af autosamplere. Det kan være 2 ml injektionsglas med aluminiumskapsler, snaplågsglas med snaplåg og skruelågsglas med skruelåg. Til begge typer findes indsatse, der bruges ved arbejde med mindre prøvemængder. Der findes også et stort sortiment af indlæg til kapsler og låg.

Ved headspace analyser opvarmes glassene, hvilket stiller særlige krav til tolerance overfor tryk. Derfor laves headspace vials ofte af glas i en tykkere kvalitet. Endelig kan vi anbefale brug af kapsel med sikkerheds-perforering. Dette bevirker, at kapslen brydes ved et tryk på 3 bar, hvorved sprængning af glasset undgås.

Til opbevaring af til opbevaring af prøver, standarder og andet kan vi tilbyde glas i mange forskellige materialer og størrelser.

Mikrolab Aarhus A/S har et stort lager af glasvarer fra blandt andre La-Pha-Pack, Chromacol, Brown og Wheaton. Det store lager resulterer i lav pris og dag til dag levering af de mest almindelige glastyper.

Fra La-Pha-Pack kan vi levere Specification Certified glasvarer og HPLC & GC Certified vial-kits, som sikrer brugeren top-kvalitet.

Kontakt os for yderligere oplysninger
 

Indlæg for Al-kapsler og skruelåg Indsatse til vials og skruelågsglas Injektionsflasker Al-kapsler
Indlæg Indsatse Injektionsflasker Kapsler
       
Mikrotiterplader  Propper  Skruelåg  Skruelågsglas
Mikrotiterplader Propper Skruelåg Skruelågsglas 
       
Sleeves Snaplåg Stativer  
Sleeves Snaplåg Stativer  
Søgning