COBOTS

COBOTS

Vi guider dig mod en automatiseret fremtid

 

For at forbedre laboratoriernes fysiske arbejdsmiljø har Mikrolab Aarhus A/S og robotvirksomheden Technicon A/S indledt et automatiserings-samarbejde. Vi vil gerne gå den nye fremtid i møde og sikre, at du kommer med på rejsen. Derfor introducerer vi vores COBOT modulløsninger – en mulighed for dig, der nemt og effektivt ønsker at tilpasse og automatisere dit arbejde i laboratoriet.

COBOTS

Styrket ergonomi og stabile analyser

Technicons fleksible modulborde er nemme at installere, lette at anvende og hurtige at omstille. Modulbordene sikrer effektivt og stabilt at opgaver kan håndteres ergonomisk korrekt, så medarbejdere aflastes for belastende rutineopgaver. Med en påmonteret brugervenlig UR-robot med tilhørende avancerede gribere, der let kan udskiftes i takt med opgaverne, kan modulbordene både enkeltvis og sammen, effektivt udføre mange varierende og komplekse funktioner.

Hvilke fordele kan du forvente ved automatisering?

  • Minimerer nedslidende arbejde
  • Sikrer større ensartethed og mindsker fejl
  • Effektiviserer processerne
  • Imødekommer voksende sporbarhedskrav
  • Øger indtjening

 

Modulbaseret kooperativ robot

COBOTS er en kooperativ robot, der skal sikre nemt, fejlfrit og effektivt arbejde i laboratoriet. COBOTS består af et modulbord, en UR-robotarm og moduler, der kan tilføjes på bordet efter behov. Modulbordet produceres i tre forskellige størrelser og er på hjul, så det nemt kan flyttes rundt. UR-armen kommer i fire modeller: UR3e, UR5e, UR10e eller UR16e. De har forskellig belastning og rækkevidde og er driftsmæssigt stabile.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning, så du føler dig rustet og klar til at indtage den automatiske verden i dit laboratorie.

 

Mangler du plads i dit laboratorie?

Hvis du gerne vil have en mere fleksibel produktion, så er ROBORATOR det rette automatiseringsudstyr for dig. Det er en løsning, der kræver mindre plads. Forskellen mellem en modulbordsløsning og en ROBORATOR er, at selve modulbordet er det primære arbejdsområde – ved ROBORATOR-løsningen er omgivelserne det primære arbejdsområde.

ROBORATOR-modellen skal enten fikseres til et arbejdsområde eller have et fix-punkt til at beregne sin position ud fra. Dette gøres let med et QR-mærkat på arbejdsbordet og et kamera på UR-armen. Roboratoren kan så flyttes mellem flere arbejdsområder.