VICI

VICI

Ventiler, fittings, rør og meget mere til LC, GC og væskehåndtering i høj kvalitet

VICI® er en forkortelse for Valco Instruments Company Inc. VICI®-koncernen omfatter i dag flere virksomheder placeret i forskellige lande, der fremstiller forskellige produkter til analysebranchen. I 40 år har VICI Valco Instruments Co. Inc. været førende designer og producent af standard- og tilpassede ventiler og fittings. VICI Jour er primært produkter indenfor polymer fittings og slanger. VICI PS er det tidligere Precision Sampling, der leverer præcisionssprøjter.
VICI DBS beliggende i Padova, Italy er markedsleder inden for design og udvikling af hydrogen-, luft- og kvælstofgeneratorer samt temperaturkontroltilbehør; herunder sensorer og regulatorer til kemisk analyse. Produkterne er UNI EN ISO 9001:2008 certificerede.

VICI®’s produktsortiment indeholder også en bred vifte af relaterede produkter som pneumatiske og elektriske styremotor, slanger og loops, opvarmede kabinetter, ventilsekvensere og temperaturregulatorer, gasrensere, GC-detektorer og digitale interfaces.

VICI AG International, i Schenkon, Schweiz, er et selvstændigt site til fremstilling af Valco og Cheminert ventiler. VICI AG International er den første ISO-certificerede producent af højtryks- og lavtryksventiler til videnskabeligt udstyr, der opnår ISO-certifikater i henhold til standarderne 9001: 2008 og 14001: 2004.

Hent VICI Valco katalog

Hent VICI Jour katalog

Hent VICI DBS katalog

Hent VICI PS katalog

Produkterne fra VICI kan du finde i de viste kategorier herunderr

Copyright © 2017 Mikrolab Aarhus A/S. All rights reserved.