eVol®-XR - Bliv ekspert i præcision & nøjagtighed

eVol®-XR - Bliv ekspert i præcision & nøjagtighed

      

Håndholdt brugerkalibreret fuldautomatisk analytisk sprøjte. SGE, en af verdens førende producenter af analytiske sprøjter, har udviklet XR-udgaven af den fuldautomatiske analytiske sprøjte eVol®

Ved at kombinere en analytisk sprøjte med en digital kontrolenhed har SGE skabt en revolutionerende håndholdt analytisk sprøjte, der hæver laboratoriets effektivitet, præcision og nøjagtighed til et helt nyt niveau. Den digitale enhed gør, at nøjagtigheden ved væskehåndtering, som pipettering og dispensering, bliver uafhængig af brugeren, og derved kan procedurer udføres ens hver gang. Dette øger repeterbarheden og mindsker antallet af falsk-positive prøver.

Nøglefunktioner ved eVol®-XR:

• Dispenserer fra 200 nL op til 1000 μL med kun 5 forskellige sprøjter, som kan udskiftes på sekunder via SGE’s unikke XCHANGE® koblingssystem, der mindsker risikoen for kryds-kontaminering.
• Har farvedisplay og er udstyret med det kendte ”touch wheel interface”, der er kendt fra blandt andet iPod®.
• Menuerne er brugervenlige, og parametrene kan hurtigt og effektivt indstilles.
• Indbygget kalibreringsfunktion. Kalibreringsfaktorer for op til ti XCHANGE® sprøjter kan gemmes og kan hurtigt indlæses, når sprøjten skiftes.
• Lever op til alle laboratoriestandarder herunder GLP, GMP og FDA. Programmer og metoder kan beskyttes med adgangskode.
• Perfekt til forberedelse af kalibreringsstandarder, tilførsel af interne standarder, fortyndingsrækker samt præcisionsdispensering af vandige og ikke-vandige væsker.
     

Brochure - eVol®-XR - håndholdt analytisk sprøjte

« Tilbage
Copyright © 2017 Mikrolab Aarhus A/S. All rights reserved.