Vandbade uden vand?

Vandbade uden vand?

Opvarmning og nedkøling i laboratoriet uden vand

Lab Armor® Beads er miljøvenlige metalliske perler, der erstatter vand i eksisterende vandbade, aluminiumblokke i tørre bade og endda is i isbade. Lab Armor Beads kan også anvendes i beholdere, som står i ovne og inkubatorer til at erstatte prøvestativer.

• Spar tid og penge

Lab Armor Beads gør det nemt at lave laboratorieforsøg, ikke mere besvær med tømning, rengøring og genpåfyldning af vandbade. Brug Lab Armor Beads  i isspande og spar turen til ismaskinen. Ikke flere prøver, der flyder rundt.

• Mindre rengøring
I modsætning til vandbade og ismaskiner, der fremmer skadelig mikrobiel vækst, er Lab Armor Beads tørre og giver dårlige vækstbetingelser til mikrober. Så der er mindre at rengøre og bekymre sig om. Resultatet er mere vellykkede eksperimenter og mere tid til laboratorieanalyser.

 Nemt og organiseret
Lab Armor Breads holder rør/glas på plads uden stativer. Faktisk er Beads ikke begrænset til lukkede rør/glas. Forestil dig at bruge petriskåle og 96-brønds plader i et bad med Lab Armor Breads. Intet vand – intet problem.


• Miljøvenlig
Lab Armor Beads kan forvandle et vandbad til et grønnere instrument. Der kræves ikke skadelige bakteriedræbende midler for at holde badet rent, og der bruges mindre strøm, da Lab Armor Beads ikke fordamper og er genanvendelige.


Brochure - Lab Armor Beads produkter

« Tilbage
Copyright © 2017 Mikrolab Aarhus A/S. All rights reserved.