Lab Armor® - Vandbade helt uden vand???

Lab Armor® - Vandbade helt uden vand???

 

Kan du holde varmen? Uanset hvilken temperatur du ønsker, så er det let at bruge de miljøvenlige og energibesparende Lab Armor® Beads. 

Lab Armor® Beads kan erstatte vand i eksisterende vandbade, aluminiumblokke i tørbade og endda is i isbade. De er perfekte til en lang række formål, da de kan klare temperaturer fra -80 til 350°C.

  

Miljøvenlige: 

I modsætning til vandbade og ismaskiner, der fremmer skadelig mikrobiel vækst, er Lab Armor® Beads tørre og giver dårlige vækstbetingelser for mikrober. Der kræves ikke skadelige bakteriedræbende midler for at holde badet rent. 

Lab Armor® beads er genanvendelige og kan let rengøres med vand og sæbe eller desinficeres med 70% ethanol. 


Energibesparende: 

Lab Armor® Beads kan forvandle et vandbad til et grønnere udstyr. Lab Armor® Beads fordamper ikke og bruger mindre strøm. 

Ved en temperatur på 37°C forbruges kun halvdelen af den energi, der bruges af et traditionelt vandbad og ved 65°C forbruges mindre end en fjerdedel af den energi, der kræves ved brug af vand. 


Let organiseret: 

Prøverør/glas holdes naturligt på plads uanset størrelse og form. Ingen stativer, flydere eller vægtringe er nødvendige. Lab Armor® Beads kan også erstatte prøvestativer i ovne og inkubatorer, hvilket sikrer en mere stabil temperatur. 

Lab Armor® Beads er også perfekte til petriskåle og 96-brønds plader. Intet vand - intet problem. Udskift din gamle isspand med en chill-bucket. Så er det slut med våde og flydende prøver.


  


Mikrolab Aarhus A/S fejrer 50 års jubilæum med VILDE PRISER

Hele februar 2019 har vi 50% rabat på Lab Armor® Dry Temp varmebad med dobbelt blok (valgfri farve) og 0,5L beads

JUBILÆUMSPRIS UNDER 5000 kr.

Ring eller skriv til os og få et tilbud tilsendt

  

    

Brochure - Lab Armor Beads produkter

« Tilbage
Copyright © 2017 Mikrolab Aarhus A/S. All rights reserved.