Har du spørgsmål?

Kontakt Mikrolab Aarhus A/S

Hos Mikrolab sælger vi vægte i alle afskygninger og til alle formål.

Vægte – der kan modstå ekstreme belastninger
Vægte, som anvendes i industrien eller fødevareproduktionen, er ofte udsat for ekstreme belastninger. Vand, fedt, støv, snavs osv. er alle naturlige fjender for din vægt. I industrien/produktionen skal vægte kunne klare disse forhold, uden at det påvirker præstationen.

Der er defineret forskellige niveauer af beskyttelse, som angiver, hvilke miljømæssige forhold et system kan udsættes for, uden at der opstår skade på enheden.

Disse niveauer af beskyttelse (IP koder) er beskrevet i standard: “DIN EN 60529: Protection types through housing” IP koden består af en tocifret kombination, som angiver det relevante beskyttelsesniveau, f.eks. IP68. Det første ciffer angiver beskyttelsesniveauet for kontaktbeskyttelse og beskyttelse mod fremmedlegemer (støvbeskyttelse), det andet ciffer er for vand- og fugtbeskyttelse (beskyttelse mod stænk af vand).

Alle komponenter i KERN’s rustfrit stålvægte med IP65…68 beskyttelse er lavet af korrosionsbestandigt stål af kvalitetsklasse 1.4301 (DIN X5CrNi18-10). Materialeegenskaberne understøtter dig i dit HACCP-compliant quality system.

Vi sælger vægte fra Kern, Phoenix instrumnets og Sartorius samt et bredt sortiment af vejeartikler fra Kern, Duran og Macherey Nagel.