Fluxkammer: Nyt automatisk målekammer, der kan måle emissionen i landbruget

Landbrugssektoren står for 22,4% af den samlede drivhusgas-emission og derfor er der igangsat nye klimamål i Danmark, der skal reducere det høje tal. Et af de mål er komplet klimaneutralitet inden 2050. Hvis vi skal nå denne reduktion, er det vigtigt, at der findes teknologi, som kan måle udledningen korrekt og ensartet. Derfor har Teknologisk Institut og Mikrolab udviklet et målekammer netop til dette formål.

Fluxkammer Mikrolab AarhusFluxkammer mikrolab aarhus

ML producerer fluxkamrene, der kan måle emissionen af drivhusgasser i markerne. Målekammeret er automatiseret og kan måle emissionen online over flere måneder ad gangen. Hvis du ønsker mere viden, kan du downloade vores brochure, der indeholder information om diverse specifikationer og applikationer.

Download brochure her

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til produktet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Brian Nyborg
+(45) 86 26 61 24
bn@mikrolab.dk

Mikrolab Aarhus ønsker alle vores kunder en rigtig god sommer

Selvom mange nu går på ferie, så fortsætter vi med at yde det bedste for vores kunder her hos Mikrolab. Vi lukker ikke ned, men sidder derimod klar til at tage imod forespørgsler, spørgsmål og bestillinger. Så tøv ikke med at kontakte vores eksperter.