DialabXpo 2020 er blevet aflyst
men du skal ikke snydes for vores gode tilbud

Hvis du har glædet dig bare halvt så meget som os til at se nyheder og spændende produkter, og ikke har lyst til at vente til 2021, giver vi dig nu muligheden for at få efterårets oplevelse – direkte hos dig, hos ML eller virtuelt

På standen havde vi glædet os til at fremvise den unikke Opentrons Liquid Handling Robot, som med sin fantastisk lave pris er et supergodt alternativ til større robot-løsninger, der ofte kræver en stor investering og løbende omkostninger til service og ændring i opsætning.

Har du lyst til at se robotten i “action”, kommer vi gerne forbi dig og demonstrerer, eller du kan besøge os i Højbjerg. Du har også mulighed for at bestille en virtuel fremvisning af robotten.

Kontakt Anders Knudsen – 8626 6126 – ak@mikrolab.dk for demo.

Se vores tilbudsavis med efterårets gode tilbud

Hent vores efterårsavis med masser af gode tilbud på udstyr til dit laboratorie.
Du kan blandt andet finde de nye vægte og pipetter fra Sartorius samt basis klimakamre fra Binder til meget fornuftige priser.

Se mere om Entris II vægten fra Sartorius herunder.

Entris® II - Mest værdi for pengene

Alle Sartorius vægte giver dig kvalitet, værdi og pålidelige resultater. Ligegyldigt hvad du afvejer er den nye Entris® II vægt det rigtige valg. Vægtene giver dig uovertruffen værdi til en budgetrigtig pris, og er den eneste vægt i klassen med isoCAL, LED touch teknologi og 12 indbyggede applikationer.

Udviklet af næsten 150 års tysk ekspertise og med et udvalg på 40 forskellige modeller, kan du altid finde en Entris® II vægt som opfylder dine krav.

  • isoCAl (intern kalibrering og justering) for total sikring af nøjagtige vejeresultater
  • Hybrid skærm for fremragende aflæsning og betjening
  • Plug-and-play detekterer automatisk Sartorius tilbehør og overfører veje-data til Microsoft® Excel eller Word
Priseksempel: Entris® II BCE2201I-1S Præcisionsvægt 2200g/0,1g – Kampagnepris 7.140,00 (prisen er gyldig indtil 20.12.2020). Rabatten kan ikke kombineres med andre rabataftaler.