Har du spørgsmål?

Kontakt Carsten Jensen

Salgskonsulent

Download brochure

Lab Armor Beads produkter

Download brochure

Lab Armor® Beads kan erstatte vand i eksisterende vandbade, aluminiumblokke i tørbade og endda is i isbade. De er perfekte til en lang række formål, da de kan klare temperaturer fra -80 til 350°C.

Miljøvenlige:
I modsætning til vandbade og ismaskiner, der fremmer skadelig mikrobiel vækst, er Lab Armor® Beads tørre og giver dårlige vækstbetingelser for mikrober. Der kræves ikke skadelige bakteriedræbende midler for at holde badet rent.

Lab Armor® beads er genanvendelige og kan let rengøres med vand og sæbe eller desinficeres med 70% ethanol.

Energibesparende:
Lab Armor® Beads kan forvandle et vandbad til et grønnere udstyr. Lab Armor® Beads fordamper ikke og bruger mindre strøm.

Ved en temperatur på 37°C forbruges kun halvdelen af den energi, der bruges af et traditionelt vandbad og ved 65°C forbruges mindre end en fjerdedel af den energi, der kræves ved brug af vand.

Let organiseret:
Prøverør/glas holdes naturligt på plads uanset størrelse og form. Ingen stativer, flydere eller vægtringe er nødvendige. Lab Armor® Beads kan også erstatte prøvestativer i ovne og inkubatorer, hvilket sikrer en mere stabil temperatur.

Lab Armor® Beads er også perfekte til petriskåle og 96-brønds plader. Intet vand – intet problem. Udskift din gamle isspand med en chill-bucket. Så er det slut med våde og flydende prøver.

Lab Armor Beads - Sanitary Water Bath Alternative

Lab Armor Beads Temperature Gradients

Lab Ice Bucket Without Ice