Har du spørgsmål?

Kontakt Mikrolab Aarhus A/S

Download brochure

Phoenix - MediJet 500

Download brochure

Instrumentet er specielt velegnet til forberedelse af flydende medier som mikrobiologiske medier, bufferopløsninger, kulhydratopløsninger eller vandbaserede væsker.

Steriliseringen af medier med MediJet 500 er 5 gange hurtigere sammenlignet med en traditionel dampautoklave, da den arbejder med en ny mikrobølgeteknologi, der leverer den krævede termiske energi, der kræves til sterilisering direkte i medierne. Hele steriliseringsprocessen tager ikke længere end 7-12 minutter afhængigt af volumen. Flasker op til 500 ml passer i MediJet 500.

MediJet 500 har den seneste Direkte Energy Transfer Technology (DET), der kan sterilisere flydende medier inden for kort tid. Den termiske energi, der kræves til sterilisering, leveres direkte til mediet af mikrobølger, hvilket gør opvarmningen øjeblikkelig og ensartet gennem hele væsken. Derfor er udsættelsen for høje temperaturer meget kort (60-90 sekunder). Dette minimerer nedbrydningen af mikrobiologisk medium.

MediJet 500 er altid til din rådighed – 24/7. Du behøver ikke længere vente med at sterilisere det nødvendige medie. Operationen af MediJet 500 er intuitiv – følg den trinvise guide på touchscreen displayet. Ingen ekstra træning er nødvendig – Alt du behøver, er en standard stikkontakt.