Har du spørgsmål?

Kontakt Mikrolab Aarhus A/S

Download brochure

GL Science MonoTrap™

Download brochure

Fra vores leverandør GL Science kan vi nu tilbyde MonoTrap, som er det nyeste inden for avancerede absorptionsmedier. MonoTrap er designet til den enkle og hurtige opsamling af smage, aromaer og dufte; men kan også let bruges til analyse af flygtige og semi-flygtige forbindelser inden for kvalitetskontrol, miljø og retsmedicinske applikationer.

MonoTrap er baseret på en stor overfladestruktur af silicium monolit, der enten er modificeret med C18-fase (ODS) eller inkorporeret med aktivt carbon eller grafit carbon. Prøverne adsorberes på et overfladeareal, der med porerne og mesoporerne giver over 150m2/g, hvilket giver den lille hybride adsorbent – MonoTrap høje adsorptions og desorptions evner. 
 
 • Let at bruge – Ideel til prøvetagning i felten
  MonoTrap giver meget lave blank værdier og kan bruges direkte uden nogen form for konditionering. MonoTrap er klar til brug lige fra pakken og derfor perfekt til prøveudtagning i felten.
 • Meget effektiv adsorption
  MonoTrap har et højt overfladeareal, der giver større prøvetagningskapacitet, hvilket sikrer en højere koncentration af adsorberede forbindelser.
 • Komplet desorption med små mængder af opløsningsmiddel
  Det kræver kun en lille mængde opløsningsmiddel, 200μl, for fuldstændigt at mætte det monolitiske netværk og opnå desorption, mere opløsningsmiddel kan anvendes til at styre den endelige koncentration af prøven.
 • Hydrofob overflade
  Ved anvendelse af hydrofobe ODS-grupper vil MonoTrap ikke adsorbere vand fra vandige prøver. Du behøver ikke bekymre dig om at injicere vand på din GC eller GC/MS, når du bruger MonoTrap, som ved almindelig væske-væske ekstraktion eller andre adsorptive medier. Dette tillader også tilsætning af ioniske salte for at forbedre prøveadsorption med MonoTrap.
 • Flere injektioner og analyser
  Fordi forbindelserne er adsorberet til MonoTrap, er det ikke noget problem at udføre flere injektioner af samme prøve. Med MonoTrap er det endda muligt at lave injektioner på forskellige GC-systemer og udnytte forskellige kolonnefaser! Ekstraktionen med opløsningsmiddel kan endog udføres i et autosampler vial til GC ved brug af den cylinderformede MonoTrap.