Luftrenseren, der sikrer et godt indeklima

Mikrolab kan nu introducere den nye og innovative luftrenser ap360 Air Purifier fra Grant Instruments.

Grant ap360 air purifier

Den kraftfulde luftrenser kan recirkulere luften i et rum på 90 m³ fire gange på en time og dræbe 99,95% af kendte vira (inklusive coronavirus). Den kan være med til at skabe gode betingelser i dit arbejdsmiljø og sikre ren luft. Du sparer derved også tid på rengøring og udgifter til rengøringsartikler.

Vi ved, at det har været en udfordrende tid for mange under coronakrisen og derfor har arbejdsforholdene også været under konstant pres. Grant Instruments har som følge deraf udviklet ap360-modellen til at afhjælpe COVID-risikoen. En model, der nu er en del af vores sortiment her hos Mikrolab.

“We needed to adapt our business quickly to the COVID crisis, and our team designed and built this product in record time.”

– Mark Davison, CEO, Grant Instruments

Lyder ap360 luftrenseren, som et produkt for dig og din arbejdsplads? Så kan du læse mere og købe produktet ved at klikke nedenfor.

Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe et godt indeklima og arbejdsmiljø, så du kommer lettere i gennem coronakrisen. Så kontakt os endelig, hvis du sidder inde med spørgsmål til produktet.

Hvis du vil vide mere om specifikationerne for luftrenseren, så kan du finde disse her på vores hjemmeside.

Vi gør det let for dig at vælge de helt rigtige produkter, med den nyeste viden i bagagen. Det er det vi kan her hos Mikrolab. Og det er her vi stortrives.

Læs mere om ap360 air purifier her

 

Nitrilhandsker: Beskyt dine hænder imod eksterne påvirkninger

Mikrolab Aarhus gør opmærksom på, at vi forhandler et bredt udvalg af nitrilhandsker fra Globus Group. De pulverfrie engangshandsker er et stærkt alternativ til latex og er egnet indenfor mange industrier. De kan blandt andet anvendes til laboratorieanalyser, kemisk håndtering, fødevarer og meget mere.

Du kan sikre dig en del af vores pulverfrie og allergivenlige nitrilhandsker ved at klikke nedenfor. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til produktet, så finder vi de rette handsker til dig, som passer til dit fagområde og dine behov.

Køb nitrilhandsker her

 

Er du på udkig efter universelle pipettespidser med filter til dit arbejde i analyselaboratoriet?

Vi kan informere dig om, at vi nu forhandler et udvalg af pipettespidser med filter fra Hawach. De universelle pipettespidser med filter sikrer dig en bred anvendelighed i dit laboratoriearbejde og passer med de fleste standardpipetter på markedet.

Mikrolab kan desuden oplyse om, at pipettespidserne er pyrogenfri og fri for DNase og RNase. Filterspidserne har også en barriere, der bidrager til en komplet beskyttelse af dine kostbare prøver og pipetter i analyselaboratoriet.

Ønsker du at se Mikrolabs udvalg af universelle pipettespidser med filter, så kan du klikke nedenfor. Du kan ringe til os for information om priser – vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os for information

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til produkterne, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Salgschef, René Trinderup
+45 86 26 61 16
rt@mikrolab.dk