SPOT TILBUD – Satorius PICUS NxT

 

Kontakt Mikrolab i dag for at høre mere:
Telefon +45 86 29 61 11 eller e-mail ml@mikrolab.dk

Tilbuddet gælder fra og med dags dato, til og med d. 25 januar 2022

 

Picus® og Picus® NxT – Pipettering forenklet

Picus® familiens pipetter Picus® og Picus® NxT med Sartorius pipettespidser, er den nye standard for laboratorieprofessionelle. Picus familiens pipetter har et uovertruffent ergonomisk design, der sikrer pålidelige og reproducérbare forsøgsresultater. Picus er det rigtige værktøj for alle fra praktikant til laboratorieekspert, da den er lige så nem at håndtere som en mekanisk pipette, og tilbyder funktioner for selv den mest avancerede bruger.

Picus sparer dig tid i laboratoriet med pipetteringsfunktioner og programmer der kan tilpasses ethvert behov. Pipetten er nem at blive komfortabel med og hurtig at bruge. Bare tag den op, tænd den og pipettér!

Picus® NxT har udvidede muligheder, med ekstra funktioner som brugertilpasselige protokoller, adgangskodebeskyttelse og kalibreringspåmindelser. Den bedste løsning når det er nødvendigt at overholde de strengeste regler. Ved at vælge den avancerede Picus® NxT får du også en række certificerings- og sikkerhedsfunktioner.

Både Picus® og Picus® Nxt er tilgængelige i enkeltkanalsmodeller, der dækker et volumenområde på 0,2-10.000 μl og i flerkanalsmodeller modeller fra 0,2 μl til 1.200 μl.

Læs mere om Satorius PICUS Pipetter her.