HPLC – UHPLC – Chiral – LC – Alt i kolonner fra YMC Europe

YMC er en førende specialleverandør af high performance produkter til væskekromatografi, med hovedkvarter i Kyoto, Japan og med datterselskaber i Europa med kvalificerede/autoriserede distributører.

Deres mission er at levere kromatografiske løsninger til alle stoffer, fra dets opdagelse, gennem opskalering til produktion og den ultimative kvalitetskontrol i laboratoriet.

YMC kan altid forventes at give værdifuld support, kromatografiske værktøjer og hjælp til rutinemæssig forskning og udvikling, hurtig LC/UHPLC, screening med høj kapacitet, LC-MS, automatisering eller processkala engineering.

Som en førende global leverandør af produkter til væskekromatografi stræber YMC altid efter at være den mest nyskabende.

pH- og temperatur-stabile  (U)HPLC kolonner og bulk materialer: YMC-Triart

Såvel applikationer, der bruger 100% vandige opløsningsmidler, som adskillelse af ensartede stoffer er mulig. Dette tillader analyse af hele spektret af stoffernes polaritet. Fuld skalerbarhed sikrer op- og nedskalering fra UHPLC til HPLC til præparativ skala.Nu tilgængelig i 7 forskellige selektiviteter til analyse applikationer.Bulk medier i 10, 15 eller 20 μm gør YMC-Triart tilgængelig i store mængder til proces-separationer.

Coated and immobilisered polysaccharider:
CHIRAL ART Polysaccharides

For brug i normal phase, reversed phase, polær organisk og SFC mode med bemærkelsesværdig stabilitet. Fås i for-pakkede kolonner med 3 og 5 um partikler, og i multi-kilo bulk skala pakninger med 10 og 20 um partikler til attraktive priser.

YMC Nano/Micro LC kolonner

Høj-effektive separationer med små prøvestørrelser og lave flowhastigheder med Nano- eller Micro LC/MS-systemer med høj følsomhed er nu mulige med YMC-kapillærkolonner.Tilgængelige pakket med alle YMC reversed phase, normal phase/HILIC stationære faser i meget robust kolonne-hardware. Valget af standard 1/16” eller 1/32” fittings gør det muligt at bruge disse kolonner i alle Nano- eller Micro LC-systemer.Det er ikke kun produktspecifikationerne, der viser YMC’s kvaliteter, men også værdien ved at have eksperter, der bidrager med kompetent og konsistent performance med enestående pålidelighed, selv for de mest vanskelige og krævende separationer.YMC stræber efter at overgå forventningerne, over hele verden og med garanteret langvarig levering.Supporttjenesten verden over tilbyder metodeudvikling, optimering og skalering såvel som brugerdefineret syntese fra milligram til ton skala.YMC applikationslaboratorie-facilititer inkluderer præparativ HPLC, fraktionskoncentrationsudstyr, krystallisering, vakuumfiltrering, vakuumtørring,frysetørring, alt understøttet af avanceret analyseudstyr.YMC-workshops er tilgængelige med en veldefineret balance mellem teori og praktisk arbejde på både begyndere eller avancerede niveauer, som alle kan tilpasses til individuelle krav.

Glaskolonner i højeste kvalitet

Biochromatografi bruges i vid udstrækning til high performance downstream procesteknikker til et stort antal stoffer, bl.a. proteiner, peptider og nucleidsyrer. Når der anvendes chromatografiske teknikker som ionbytning, affinitet eller gel-permeation, bruges der ofte high performance adskillelses-medie, og der stilles derfor også højere krav til kvaliteten af kolonne-hardwaren.

YMC leverer glaskolonner til LC, oprensning og til produktion i højeste kvalitet.

Til laboratorie-skala leveres de to typer ECO og ECOplus. ECO-serien er glaskolonner til brug med næsten alle typer soft gel og applikationer med medium tryk.
ECOPLUS opfylder selv de højeste krav til professionelt laboratoriebrug. Serien fås med kolonner ned til 5mm id, og tåler tryk til 80 bar.
Alle kolonner kan ved brug af en enkel adapter anvendes i Äkta systemer.