Automatisering

Mikrolab fremstiller for dig

Skræddersyet apparatur, der er specialbygget og automatiseret, så de passer til dine nøjagtige krav, kan give dig store besparelser og hurtig ROI (Return Of Investment). Mange af vore kunder er blevet overrasket over at opdage, at skræddersyede automatiserede maskiner ofte er billigere og en bedre investering end standardmaskiner, der allerede findes på markedet. Der er flere grunde til dette:

• Standard maskiner udfører ofte kun nogle, ikke alle de nødvendige opgaver, hvilket resulterer i, at flere maskiner skal købes. En skræddersyet maskine kan designes til at udføre flere funktioner med en maskine.

• Med standardmaskiner betaler du ofte for dyre unødvendige funktioner.

• Skræddersyede maskiner kan integreres med andre eksisterende maskiner i din analyseproces, hvilket betyder, at installation ofte er meget hurtigere, hvilket minimerer nedetid i din analyse-/produktionsproces.

• Da specialbygget apparatur er skræddersyet, kan det ofte gøres meget enkelt at bruge (selvom det udfører en mere kompliceret proces), da det er skræddersyet til dine nøjagtige krav.

“Speciel” er standard ved Mikrolab Aarhus A/S

Fra skitse til færdigt produkt

 

Hos ML forstår vi, at enhver kunde har unikke specifikationer og krav til tilpasset automatiseringsudstyr. Vores personale lytter og arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre en god proces – fra skitse til færdigt udstyr.

Vores kunders behov er aldrig ens, og derfor er dialogen og forarbejdet afgørende. Vi akkumulerer viden om vores kunders virkelighed, samtidig med at vi har et bredt og solidt kendskab til både produkter, materialer og processer. Vi fokuserer på vores kunders behov og styrker for at levere sikre og robuste tilpassede automatiseringsløsninger, der vil holde i mange år.

Vores mål er ikke at genopfinde hjulet, vi anvender velafprøvede teknologier i en løsning, der virkelig er brugerdefineret, og som overgår vores kunders forventninger. Vi samarbejder med de mest pålidelige leverandører i branchen for at levere kvalitet i hvert system vi bygger.

Vores kunder bestemmer størrelsen på projektet, ikke os. I udviklingsprocessen vil vi komme med idéer til mulige funktioner og udvidelsesmuligheder, men kunden har det sidste ord når specifikationerne skal fastlægges. Vi har arbejdet med kunder på projekter, der stadig er i forsknings- og udviklingsfasen, og skabt store løsninger og små udstyr. Intet projekt er for lille eller for stort.

Lad ML evaluere din næste automatiseringsudfordring, så viser vi dig, hvorfor vores kunder vender tilbage til os gang på gang.